Nabíječka icharger nicd/nimh/li-ion/li-polymer/lifepo4/pb
search
  • Nabíječka icharger nicd/nimh/li-ion/li-polymer/lifepo4/pb

Nabíječka icharger nicd/nimh/li-ion/li-polymer/lifepo4/pb

9 382 Kč
Počet

jedna z nejlepších nabíječek na trhu. velká moc, wysoki proud, vysoké jakości systém przetwarzania energie(i). seria icharger využívá zaawansowaną synchroniczną przetwornicę buck-boost dc / dc o výkonu 90%. to nie pouze oszczędza energii i zmenší nagrzewanie se, ale také způsobuje, že nabíječka je více kompaktowa i přenosná.

dwa wejścia napájení do výběru: dc z automatickým pojistkaiem (maximální proud wejściowy 7a) i krokodýlky z 4mm spojem (25a). moc výstupní může být regulowana za účelem doužívánia do k dispozicij síle vstupníj, co zabezpiecza před přetížením źródło proud(u,em) stálého.

seria icharger může být užívané do následující(ch) typů sestav: lipolymer, li-lon, lifepo4, nicd, mimh i pb. ma plně zintegrowany balanser.

wewnętrzny teplotní čidlo i automatické wentylator chladícízaručujeją kontrolou vnitřní teploty i inteligentní ochronę. když teplota je víc než 60 ? (140f), moc výstupní zostaje automaticky obniżona o 25%. pokud teplota překročí 65 ? (149f) cyklus nabíjení bude zatřimany.

pohodlné(ý) sestava 10 profilů nabíjení, které mohou být zapisywane i wybierane za pomocí liczby. 2x16 podsvícený ekran lcd, který(ou)zaručuje informace o tym aktywnym funkceie práce, proudzie, napětí, celkovým proudzie nabíjení (mah), době nabíjení, teplotě itp.

různé ustawienia cyklusů nabíjení / vybití (íjení) spełniają szeroki rozsah potrzeb klienta. pro články lithiových: nabíjení z uzyciem balansera, normalne nabíjení, rychlé nabíjení, przechowywanie, vybíjení, zewnętrzne vybíjení, cyklusůczne nabíjení / vybíjení, monitorowanie stavu akumulátoru. pro nicd / nimh: automatické nabíjení, manuální nabíjení, vybíjení, cyklusůczne nabíjení / vybíjení i formowanie. w připadku články(ů) pb: nabíjení i vybíjení.

unikátní system zvětšujejący rozsah vybíjení články(ů) lithiových.po zapojení zewnętrznego odbiornika proud(u,em), lze go zwiększyć maximální moc vybití (íjení) do 280w (@ 40v/7a).

unikalne program monitorowania články(ů) lithiových. během korzystavia z ostatních zařízení na nabíjení nebovybití (íjení) sestavy lithiovégo, lze użyć icharger do monitorowania napětí jednotlivých články(ů) sestavy, teploty sestavy i doby nabíjení. pokud jednotlivé články(u,ů) są przenabíjené nebonadmiernie nagrzane neboproces nabíjení trvá moc dlouho, icharger generuje dźwięk alarmu i związane z nim informace będą blikáć na displeji.

funkce testování silników elektrických(é) může být wykorzystavy do uruchomienia silnika elektrycznego, testování parametrů silnika i osiągów, sprawdź tolerancję itp.

foam-cut drive. z toho funkceie, nabíječka funguje jak zwykły napáječ.

poměr vnitřní rezistence sestavy. icharger může nie pouze zmierzyć rezistenci vnější baterií(e), ale také může zmierzyć rezystavcje vnitřní jednotlivých články(ů) sestavy (k dispozici jen pro sestav lithiových).

doskonała ochrona. icharger ma ochronę opačné polarizaci (vstup nebovýstup), nízkégo napětí napájení, teploty články(ů), kapacity(ě) i doby práce.

istnieje možnost aktualizace oprogramování nabíječky přes spoj usb. icharger také vspiera ''otwarty format'' dat oprogramování ''logview'' i může zobrazujeć i analizować zobrazeno po dobu nie dane. (patrz szczegółowe informace o logview na stronie internetowej, http://www.logview.info)

specifikace:
rozsah napětí vstupnígo: 10.0-18.0vdc
proud nabíjení rozsahu: 0.05-10.0a
proud vybití (íjení) rozsah: 0.05-7.0a
maximální moc nabíjení: 300w @ napětí vstupnígo> 13.5v
maximální moc vybití (íjení): 30w
maximální moc vybití (íjení) zewnętrznego: 280w @ 40v/7a
sběr proud(u,em) po dobu balanser:
dokładność miar:
lithiové (lipolymer / li-ion / lifepo4): 1-10 články(ů) řetězově
nicd / nimh : 1 – 25 články(ů) řetězově
pb: 1 – 18 články(ů) řetězově
zapisywanie 10 konfiguracji nabíjení
inteligentní kontrola teploty: tak
port usb
váha: 410g
rozměry (l * w * d): 143 * 97 * 26mm

návod v jazyce anglickém.
1010B